Qualität, Zuverlässigkeit, Innovation

Gebäudeelektrizität

Qualität, Zuverlässigkeit, Innovation

Industrie

Qualität, Zuverlässigkeit, Innovation

Energetik

Qualität, Zuverlässigkeit, Innovation

Sonderaufgaben

Qualität, Zuverlässigkeit, Innovation

Unternehmen

  Üdvözlés

  Kedves Érdeklődő, Tisztelt Partnerünk!

  Cégünk amely a VIV Csoport tagja – alapvetően a dél-magyarországi térségben végez és vállal generál kivitelezési, tervezési, kivitelezési és karbantartási feladatokat. Cégünk megalakulása óta elismerten helytáll a Paksi Atomerőmű létesítési és fejlesztési projektjeiben, több lakópark és bevásárlóközpont valamint egyetemi épület villamos hálózatainak és gyengeáramú rendszereinek megvalósításában. Az áramszolgáltatói területeken alállomások, közép- és kisfeszültségű villamos hálózatok kivitelezését, szerelését valamint komplett felújítását vállaljuk.
  Reméljük, hogy a további oldalakon és menüpontokban található információkkal sikerül részletesebben bemutatni cégünket és tevékenységünket egyúttal felkeltve további érdeklődését is. Forduljon hozzánk bizalommal interneten, telefonon vagy személyesen, kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseire.

  Bemutatkozás

  DÉLVIV Kft. 1997.decemberében – mint a VIV Csoport tagja - alakult pécsi székhellyel. Az elmúlt tíz év fejlődésének eredményeként a cégünk a dél-magyarországi térségben jelentős elektromos szerelőipari vállalkozásává vált.

  Munkáinkra jellemző a nagyobb és komplex feladatot igénylő villamos szerelések önálló vállalása a szakmai tanácsadástól kezdve a műszaki előkészítésen, a teljes lebonyolításon át annak beüzemeléséig. Cégünk elismerten helytáll a Paksi Atomerőmű létesítési és fejlesztési projektjeiben, valamint résztvett több lakópark és bevásárlóközpont (TESCO, KIKA, PRAKTIKER) valamint egyetemi épületek villamos hálózat és gyengeáramú rendszereinek (erőátviteli -, beléptető-, tűzjelző-, strukturált hálózat szerelés) megvalósításában. A cég az áramszolgáltatói területeken alállomások, közép- és kisfeszültségű villamos hálózatok szerelését illetve komplett felújítását vállalja. Komoly referenciáink közé tartozik az ipari létesítések területén a TRIUMPH (Dunaújváros) és NABI (Kaposvár) gyártócsarnokok villamos energiaellátási és erőátviteli szerelés munkái.

  Cégünk számára fontos, hogy szakembereink folyamatosan képezzék magukat, ezáltal az ipar mindenkori igényeinek és követelményeinek megfeleljenek, így részt vállalunk a szakmunkás képzésben is, ezzel biztosítva a megfelelő szintű utánpótlást.

  DÉLVIV Kft. villamos fővállalkozást is végez. Saját szakember gárdánk szakképzettsége és tapasztalata, a rendelkezésre álló technikai berendezések színvonala biztosítja a hátteret műszakilag összetett, bonyolult feladataink teljesítéséhez a Megrendelőink által elvárt színvonalon.

  Tanusítványok

  • MSZ EN ISO 9001 Minőségirányítási rendszer
  • MSZ EN ISO 14001 Környezetirányítási rendszer
  • MSZ EN ISO 45001 Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer
  • MSZ EN ISO 50001 energiairányítási rendszer
  • SCC ** munkahelyi biztonsági, egészség- és környezetvédelmi irányítási rendszer
  • AQAP 2120 Katonai minőségirányítási rendszer
  • NATO Telephely biztonsági Tanúsítvány
  • ABOS 2,3 Paksi Atomerőmű területén történő munkavégzési engedély

  Minősítéseink

  Cégünk megalakulásától fogva elkötelezte magát a környezetvédelem és a minőségi munkavégzés mellett.

  Minőségpolitikánk kimondja, hogy a DÉLVIV Kft vezetése és minden alkalmazottja teljes elkötelezettséget vállal a vállalat megrendelői és partnerei által támasztott igények minél magasabb minőségi szinten történő kielégítésére. A minőségpolitikánkban megfogalmazott elvek, követelmények alkalmazásával és maradéktalan betartásával biztosíthatjuk vállalatunk piaci pozícióinak megőrzését és bővítését, valamint megrendelőink, partnereink és alkalmazottaink megelégedettségét. Vállalati folyamatainkat a piac által meghatározott követelményeknek megfelelően állandóan fejlesztjük, és folyamatos ellenőrzésükkel biztosítjuk hatékonyságukat. Beszállítóinkat és alvállalkozóinkat ösztönözzük, hogy építsék ki saját minőségirányítási rendszerüket és fogadják el az általunk támasztott minőségi követelményeket.

  1998-ban, az elsők között építettük ki és tanúsítattuk az MSZ EN ISO 9002:1996 majd 2001-től

  MSZ EN ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási rendszerünket és bevezetük az MSZ EN ISO 14001 szabványon alapuló integrált minőség- és környezetirányítási rendszert. 2000 óta a Paksi Atomerőmű is auditálja cégünket, amelynek eredményeképp elnyertük az Atomerőmű tanúsítványát kiegészítve az ABOS 2; 3 biztonsági osztályba sorolható berendezések szerelésére vonatkozó minősítéssel.

  A DÉLVIV Kft 2006-ban az EON Hungária Zrt. és leányvállalatai által meghirdetett „Villamos elosztóhálózatok kivitelezése” tárgyú előminősítési szakasz befejeztével "M" kategóriás (megfelelt) besorolást kapott.